Złota bułeczka posypana płatkami jaglanymi. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
Składniki: woda, skrobie (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, błonnik roślinny, białko kurze (jaja) , skoncentrowany sok winogronowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cukier, sól, płatki jaglane, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), substancja konserwująca (propionian wapnia 0,03%).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja o alergenach:
bez glutenu,
bez pszenicy,
bez mleka,
bez soi.
Może zawierać orzechy pekan.
Ilość netto: 140 g (2x70g)
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni. Otwarty produkt przechowywać w lodówce.
Sposób przygotowania: Bułka do bezpośredniego spożycia. Najlepiej smakuje po odpieku w piekarniku w temp. 180°C przez 5 minut, podawana z ulubionymi dodatkami.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 1501 kJ/ 356 kcal
Tłuszcze, 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany; 62,0 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,8 g
Sól: 2,0 g