wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » BEZGLUTENOWE » Ciasta i mieszanki do wypieku » Muffiny czekoladowe bezglutenowe z kremem budyniowym 310 g
Producenci
Muffiny czekoladowe bezglutenowe z kremem budyniowym 310 g
Nasz hit

Muffiny czekoladowe bezglutenowe z kremem budyniowym 310 g

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 22,00 zł

Numer katalogowy: 2464

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 11,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu

Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.

Produkt bezglutenowy 

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów czekoladowych z kremem budyniowym. Produkt bezglutenowy.

Składniki muffinów:  cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.

Może zawierać: soję i jej pochodne. 

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 30 g koncentratu kremu budyniowego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego 
Wartość energetyczna - 1404 kJ / 336 kcal

Tłuszcz - 18 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 40 g,
w tym cukry - 20 g
Błonnik -1,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 0,62 g

waga netto : 310 g
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu