Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
Syrop malinowy ma wysoką wartość leczniczą i smakową. Można stosować przy przeziębieniach, jako środek rozgrzewający, powodujący “ciepłe pocenie”, stosowany jako dodatek do gorącej herbaty. Działa napotnie i przeciwgorączkowo. Uśmierza także dolegliwości reumatyczne. Zawiera cenne składniki takie jak antocyjany, kwasy owocowe i witaminę C.
Syrop malinowy nie zawiera jakichkolwiek dodatków chemicznych. Jest pasteryzowany i nieklarowany. Na dnie znajdziecie Państwo wartościowe, przetarte cząstki tkanki owocowej. Dlatego przed spożyciem należy wstrząsnąć.
Skład: sok z owoców malin, cukier.
Syrop sporządzony z 169g owoców malin.
Wartość odżywcza w 100g syropu:
Wartość energetyczna: 208 kcal (884kJ)
Białko: 0g
Węglowodany przyswajalne: 50,1g
Tłuszcz: 0g
Pojemność: 250 ml (300g syropu)
Normal
0
21
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4